News Flash:

Zurigo cu mere si crema de vanilie

27 Aprilie 2012
2166 Vizualizari | 0 Comentarii
Zurigo cu mere si crema de vanilie
Ingrediente:

un mar
aluat de foetaj
crema de vanilie
zahar pudra
gem de caise


Mod de preparare:

Intindem aluatul de foetaj, de preferat aluatul proaspat, al meu a fost congelat si nu prea m-a incintat rezultatul. Daca facem noi aluatul, grosimea foii trebuie sa fie de cca 5 mm. Masuram 10 cm lungime si 8 latime, facem gropite in mijloc dupa care punem cite o lingurita de crema pe fiecare dreptunghi. Udati putin marginile pe linga crema ca sa se lipeasca un pic aluaturile intre ele si puneti alta foita de aluat cu crema, peste prima. In total vor fi trei foite, una peste alta. Curatim marul si-l taiem feliute subtirele, subtirele si punem pe fiecare Zurigo cite trei feliute deasupra cremei, apoi presaram zahar pudra.  Bagam tava in cuptorul preincalzit la 220 de grade si lasam pina se umfla bine "in pene" aluatul, la mine a fost in jur de 10-12 minute. Dupa care la 200 de grade, lasam pina se rumenesc deasupra. Cand sunt gata, le ungem frumos cu gem de caise pe deasupra.
Zurigo cu mere si crema de vanilie pregatit de Daniela.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

mar
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3117 viz    0 com
4598 viz    0 com
4057 viz    0 com
5820 viz    0 com
4255 viz    0 com
3053 viz    0 com
4270 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1769 (s) | 23 queries | Mysql time :0.028786 (s)