News Flash:

Zurigo cu mere si crema de vanilie

27 Aprilie 2012
2193 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.7569 RON (+0.0427)
USD: 4.1883 RON (+0.0392)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Zurigo cu mere si crema de vanilie
Ingrediente:

un mar
aluat de foetaj
crema de vanilie
zahar pudra
gem de caise


Mod de preparare:

Intindem aluatul de foetaj, de preferat aluatul proaspat, al meu a fost congelat si nu prea m-a incintat rezultatul. Daca facem noi aluatul, grosimea foii trebuie sa fie de cca 5 mm. Masuram 10 cm lungime si 8 latime, facem gropite in mijloc dupa care punem cite o lingurita de crema pe fiecare dreptunghi. Udati putin marginile pe linga crema ca sa se lipeasca un pic aluaturile intre ele si puneti alta foita de aluat cu crema, peste prima. In total vor fi trei foite, una peste alta. Curatim marul si-l taiem feliute subtirele, subtirele si punem pe fiecare Zurigo cite trei feliute deasupra cremei, apoi presaram zahar pudra.  Bagam tava in cuptorul preincalzit la 220 de grade si lasam pina se umfla bine "in pene" aluatul, la mine a fost in jur de 10-12 minute. Dupa care la 200 de grade, lasam pina se rumenesc deasupra. Cand sunt gata, le ungem frumos cu gem de caise pe deasupra.
Zurigo cu mere si crema de vanilie pregatit de Daniela.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

mar
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3169 viz    0 com
4659 viz    0 com
4096 viz    0 com
6002 viz    0 com
4303 viz    0 com
3124 viz    0 com
4330 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1790 (s) | 23 queries | Mysql time :0.028824 (s)