News Flash:

Zurigo cu mere

5 Martie 2014
963 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

aluat de foetaj
gem de caise
un mar
zahar pudra
crema de vanilie

Mod de preparare:

Preparam intai crema de vanilie. Intindem aluatul de foetaj, de preferat aluatul proaspat (al meu a fost congelat si nu prea m-a incintat rezultatul). Daca facem noi aluatul, grosimea foii trebuie sa fie de cca 5 mm. Masuram 10 cm lungime si 8 latime, facem gropite in mijloc, dupa care punem cate o lingurita de crema pe fiecare dreptunghi. Udati putin marginile pe langa crema ca sa se lipeasca un pic aluaturile intre ele si puneti alta foita de aluat cu crema, peste prima. In total vor fi trei foite, una peste alta.
Curatim marul si-l taiem feliute subtirele, subtirele si punem pe fiecare Zurigo cate trei feliute deasupra cremei, apoi presaram zahar pudra.
Bagam tava in cuptorul preincalzit la 220 de grade si lasam pana se umfla bine "in pene" aluatul (la mine, in jur de 10-12 minute). Bagam in cuptor, la 200 de grade, si lasam pana se rumenesc deasupra. Cand sunt gata, le ungem frumos cu gem de caise.

Zurigo cu mere recomandat de Daniela.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete zurigo zurigo mere retete mere
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

924 viz    0 com
1889 viz    0 com
1622 viz    0 com
1456 viz    0 com
6100 viz    0 com
1267 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1538 (s) | 23 queries | Mysql time :0.023157 (s)