News Flash:

Zucchini cu pancetta afumata

25 August 2011
1475 Vizualizari | 0 Comentarii
Zucchini cu pancetta afumata
Ingrediente: 4 zucchini 100 g pancetta afumata 3 oua 200  ml smantana groasa 100 gr telemea de vaca sare piper nucsoara Pentru aluatul brise: 100 gr unt 200 gr faina 100 ml apa rece sare Mod de preparare: Ingredientele pentru aluatul brise se pun foarte reci in robot si se amesteca bine, apoi se framanta aluatul pe masa. Se pune intr-o folie si se da la frigider o jumatate de ora cel putin. Dupa aceea se scoate, se intinde in foaie subtire si se asaza in tava tapetata cu hartie de copt. Se intinde foaia pe marginile tavii si se da la cuptor la 180 de grade, pentru 15 minute. Intre timp se pregateste umplutura. Se curata partial zucchini de coaja, se taie rondele, se presara sare peste ei si se lasa cam 15 minute sa se inmoaie. Se scoate tarta de la cuptor dupa 15 minute, se pune pancetta peste ea, apoi rondelele de zucchini scurse si spalate de surplusul de apa sarata si telemeaua rasa. Se bat ouale cu sare, piper si nucsoara, se amesteca cu smantana si se toarna peste tarta. Se da la cuptor pana se rumeneste frumos, cam jumatate de ora. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

bucataria internationala
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1231 viz    0 com
2560 viz    0 com
2721 viz    0 com
1188 viz    0 com
1737 viz    0 com
1551 viz    0 com
1983 viz    0 com
1187 viz    0 com
2624 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1566 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018792 (s)