News Flash:

Zmeurata

16 Mai 2011
1761 Vizualizari | 0 Comentarii
Zmeurata
Ingrediente: 500 gr zmeura congelata sau proaspata 200 gr zahar 250 ml alcool dublu rafinat 500 ml apa Mod de preparare: Se adauga zmeura, zaharul si alcoolul intr-o sticla sau damigeana. Se lasa 1-2 zile, ca sa se topeasca zaharul. Se scutura sticla din cand in cand. Se adauga apa si se mai tine doua saptamani, nu uita sa scuturi sticla. Se scoate zmeurata, fara zmeura si se pune in sticle care se astupa bine.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

gheata piersici
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1216 viz    0 com
1194 viz    0 com
1443 viz    0 com
1266 viz    0 com
1032 viz    0 com
2964 viz    0 com
2455 viz    0 com
1908 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1566 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013236 (s)