News Flash:

Zeama de fasole cu costita

8 Noiembrie 2011
894 Vizualizari | 0 Comentarii
Zeama de fasole cu costita
Ingrediente: 300 g fasole boabe 1 kg costita 2 morcovi ½ telina 1 ceapa mare vegeta patrunjel frunze de telina leustean ulei vegeta piper sare Mod de preparare: Fasolele se pun la inmuiat de seara. A doua zi se fierb intr-o oala de 4 litri. Dupa ce a dat in clocot, se schimba apa. Se repeta operatiunea de doua-trei ori. Zarzavatul se curata si se taie cubulete. Ceapa se caleste intr-o tigaie. Peste ea se pune costita taiata in bucati mai maricele si se rumeneste bine. Fasolea, legumele si costita se fierb la foc domol. Se adauga bulionul si se condimenteaza dupa gust. La sfarsit se pune verdeata. sursa articol: http://www.gustos.ro sursa fotografie: http://www.gustos.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

gulas morcovi vin branza framantata telina
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

975 viz    0 com
819 viz    0 com
1281 viz    0 com
927 viz    0 com
1020 viz    0 com
1513 viz    0 com
947 viz    0 com
1375 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1675 (s) | 23 queries | Mysql time :0.016960 (s)