News Flash:

Zau ca e prajitura zilei - Cu biscuiti, fructe de sezon si frisca - FARA coacere

10 Iulie 2017
728 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

300 g biscuiti (eu am folosit biscuiti cu unt si tarate, dar puteti folosi si pettite beurre)
3 plicuri cu budinca de vanilie
1 l lapte
10 linguri zahar tos
200 g unt 65% grasime
500 g fructe de sezon
aproximativ 300 ml  frisca

Mod de preparare:

Biscuitii ii rupem bucatele (ca si pentru salamul de biscuiti). Fructele se taie bucati (daca folositi zmeura, afine, coacaze lasati-le intregi).
Preparam budinca conform indicatiilor de pe ambalaj adaugand cele 10 linguri de zahar. Cand este gata o luam de pe foc, lasam putin sa se raceasca si adaugm untul taiat bucatele. Amestecam bine dupa fiecare bucata. Apoi adugam biscuitii toti dintr-o data si amestecam usor cu o paleta sau lingura de lemn. La sfarsit se adaug fructele si se amesteca la fel, usor.

Turnam prajitura intr-o tava 28×22 si dam la rece cel putin 2 ore.
Servim cu frisca.

sursa: hai sa gatim

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

biscuiti zahar prajitura
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1546 (s) | 23 queries | Mysql time :0.015310 (s)