News Flash:

Zarzavat pentru iarna la congelator - Mereu la indemana pentru supe si ciorbe

14 Septembrie 2016
9983 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 kg morcovi
1 kg ardei gras
1 kg rosii
1 kg ceapa
verdeata dupa preferinte

Mod de preparare:

1. Spala ardeii, morcovii, rosiile si verdeata.
2. Ardeii si morcovii taie-i in fasii, iar ceapa si rosiile in cubulete.
3. Toaca marunt verdeata.
4. Pune toate ingredientele intr-un lighean si amesteca foarte bine.
5. Ia cate 2-3 maini din lighean si pune in pungi cu fermoar.
6. Pune pungile unele peste altele in congelator.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

zarzavat punga zarzavat congelator zarzavat ciorba
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1700 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014949 (s)