News Flash:

Zarzavat pentru iarna - Ce sa pui in ciorbe si supe

9 Septembrie 2016
8843 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

500 gr morcovi
250 gr patrunjel
500 gr ardei grasi
250 gr rosii
80 gr usturoi
400 gr ceapa
100 ml ulei vegetal
sare

Mod de preparare:

1. Spala legumele, apoi toaca-le marunt cu un cutit.
2. Pune-le intr-un lighean mare si amesteca-le cu sare si cu ulei.
3. Umple cateva borcane sterilizate cu legumele tocate.
4. Infileteaza capacele si du-le in camara sau intr-un loc racoros.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

zarzavat iarna zarzavat ciorba mix legume legume iarna
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1563 (s) | 23 queries | Mysql time :0.016903 (s)