News Flash:

Zarzavat pentru ciorbe la borcan - Cu sfecla rosie ai facut vreodata

13 Septembrie 2016
1668 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

3 kg sfecla
1 kg rosii
1 kg ceapa
1 kg morcovi
1.5 kg ardei gras
1 pahar zahar
120 ml otet 9%
3 linguri sare
1 pahar ulei

Mod de preparare:

1. Spala bine toate legumele, apoi pune-le la scurs.
2. Da pe razatoarea mare sfecla rosie.
3. Taie rondele ceapoa.
4. Da pe razatoarea mai mica morcovul.
5. Taie ardeii grasi in felii subtiri.
6. Rosiile feliaza-le.
7. Pune toate legumele intr-un lighean mare si presara peste ele zahar si sare. Adauga si uleiul si otetul. Amesteca bine.
8. Muta totul la foc mic. Cand incep sa lase suc, mareste intensitatea flacarii si fierbe vreo 20-25 de minute.
9. Pune totul in borcane sterilizate, cu tot cu suc, si infileteaza capacele.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

zarzavat ciorba zarzavat sfecla zarzavat borcan zarzavat iarna
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1613 (s) | 23 queries | Mysql time :0.016918 (s)