News Flash:

Zarzavat pentru ciorbe cu legume – o reteta fara fierbere pentru iarna

14 August 2018
1519 Vizualizari | 0 Comentarii

Un zarzavat universal din legume. Se prepara foarte rapid, fara fierbere. Este perfect nu doar pentru ciorbe, dar si pentru multe alte feluri de mancare.
INGREDIENTE: 750 gr de rosii; 250 gr de ceapa; 250 gr de ardei gras; 250 gr de morcov; 1 legatura de patrunjel; 1 legatura de marar; 250 gr de sare.
MOD DE PREPARARE: Dati morcovul prin razatoarea mare. Taiati ceapa cuburi medii, ca pentru ciorba. Taiati ardeii pai sau cuburi. Alegeti ardei de diferite culori. Tocati patrunjelul si mararul.

Spalati si uscati rosiile. Indepartati cotorul si taiati-le sferturi. Treceti rosiile prin masina de tocat carne, adaugati sare si amestecati. Adaugati toate legumele si verdeata, dupa care amestecati bine. Repartizati zarzavatul in borcane curate si uscate. Inchideti borcanele etans si pastrati-le la frigider. Zarzavatul aromat pentru iarna e gata. Se prepara simplu si este foarte comod, iarna doar scoateti borcanul si adaugati cantitatea necesara in mancare. Nu uitati ca contine sare!

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1242 (s) | 23 queries | Mysql time :0.015324 (s)