News Flash:

Zarzavat de ciorba pentru iarna - FARA conservant

25 August 2016
21260 Vizualizari | 0 Comentarii
Uite cum sa-ti faci un minunat zarzavat pentru ciorbe si borsuri.

Ingrediente:

800 gr rosii
400 gr morcovi
250-400 gr patrunjel (cantitatea depinde de preferintele fiecaruia)
45 gr ceapa galbena
600 gr ardei grasi
200 gr sare (sau mai putina, daca nu ai voie sarat)

Mod de preparare:

1. Spala rosiile, morcovii, ardeii si patrunjelul foarte bine.
2. Da morcovii pe razatoarea mare.
3. Ceapa, ardeii si rosiile toaca-le foarte marunt. Daca vrei, poti opari rosiile, dupa care sa le cureti de coaja si sa le maruntesti.
4. Toaca patrunjelul.
5. Pune toate ingredientele intr-un lighean si amesteca bine.
6. Dupa vreo 10-15 minute pune zarzavatul in borcane sterilizate. Infileteaza capacele.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

zarzavat ciorba zarzavat supa zarzavat iarna
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1669 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014204 (s)