News Flash:

Zanzibar

25 Iulie 2011
1055 Vizualizari | 0 Comentarii
Zanzibar
Ingrediente: 1 cl votca 2 cl sirop de zahar 1 piure de kiwi zeama de la un sfert de lamaie o felie de kiwi Pentru crusta de migdale: zeama de lamaie migdale maruntite Mod de preparare: Se cufunda gura unui pahar pentru bauturi lungi mai intai in zeama de lamaie, iar apoi in migdalele maruntite. Se mixeaza piureul de kiwi, siropul, zeama de lamaie si votxa in shaker, apoi se toarna bautura in paharul pregatit, peste cuburi de gheata. Ca decor se pot folosi felii de kiwi.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

creveti
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1065 viz    0 com
1087 viz    0 com
1207 viz    0 com
1076 viz    0 com
971 viz    0 com
979 viz    0 com
1087 viz    0 com
1105 viz    0 com
1057 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1401 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012460 (s)