News Flash:

Zama gulas

22 August 2011
1342 Vizualizari | 0 Comentarii
Zama gulas
Ingrediente: 1 kg carne de oaie sau de vita 2-3 oase cu putina carne 0,75 kg cartofi 2-3 cepe 2-3 morcovi 1 buc. ardei gras 1-2 buc. ardei iute 150 g bulion 1 radacina de patrunjel sau telina 2 linguri ulei sare piper boia vegeta de casa Mod de preparare: Intr-o oala se fierb oasele si se spumeaza de cateva ori. Se adauga zarzavatul intreg si se continua fierberea pana cand se desprinde carnea de pe oase. Se scot oasele si legumele din oala. In timp ce oasele fierb, carnea de oaie se curata si se taie cubulete. La fel si cartofii. Intr-o cratita, se caleste ceapa in uleiul incins, pana sticleste. Apoi se adauga carnea, se condimenteaza cu sare, piper si boia dupa gust. Carnea se caleste sub capac pana-si schimba culoarea. Din cand in cand se adauga din zeama de oase din oala pentru a se patrunde bine si se fierbe innabusit. Se adauga ardeiul gras taiat marunt si bulionul. Dupa ce carnea este bine patrunsa, se pun in oala impreuna cu compozitia din cratita si cartofii taiati cubulete peste zeama de oase. Se continua fierberea, se mai condimenteaza daca este cazul si se adauga ardeiul iute taiat rondele. Dupa ce a fiert, se ia oala cu zama de pe foc, se acopera cu un capac si se lasa sa se patrunda aromele. Se serveste calda cu ardei iute (daca nu a fost ardeiata compozitia). sursa articol: http://www.gustos.ro sursa fotografie: http://www.izletes.hu
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

nucsoara cub maggi cartofi sos barbeque
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

4202 viz    0 com
1172 viz    0 com
2318 viz    0 com
1448 viz    0 com
1689 viz    0 com
1359 viz    0 com
1023 viz    0 com
1854 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1591 (s) | 34 queries | Mysql time :0.023679 (s)