News Flash:

Zama gulas

22 August 2011
1268 Vizualizari | 0 Comentarii
Zama gulas
Ingrediente: 1 kg carne de oaie sau de vita 2-3 oase cu putina carne 0,75 kg cartofi 2-3 cepe 2-3 morcovi 1 buc. ardei gras 1-2 buc. ardei iute 150 g bulion 1 radacina de patrunjel sau telina 2 linguri ulei sare piper boia vegeta de casa Mod de preparare: Intr-o oala se fierb oasele si se spumeaza de cateva ori. Se adauga zarzavatul intreg si se continua fierberea pana cand se desprinde carnea de pe oase. Se scot oasele si legumele din oala. In timp ce oasele fierb, carnea de oaie se curata si se taie cubulete. La fel si cartofii. Intr-o cratita, se caleste ceapa in uleiul incins, pana sticleste. Apoi se adauga carnea, se condimenteaza cu sare, piper si boia dupa gust. Carnea se caleste sub capac pana-si schimba culoarea. Din cand in cand se adauga din zeama de oase din oala pentru a se patrunde bine si se fierbe innabusit. Se adauga ardeiul gras taiat marunt si bulionul. Dupa ce carnea este bine patrunsa, se pun in oala impreuna cu compozitia din cratita si cartofii taiati cubulete peste zeama de oase. Se continua fierberea, se mai condimenteaza daca este cazul si se adauga ardeiul iute taiat rondele. Dupa ce a fiert, se ia oala cu zama de pe foc, se acopera cu un capac si se lasa sa se patrunda aromele. Se serveste calda cu ardei iute (daca nu a fost ardeiata compozitia). sursa articol: http://www.gustos.ro sursa fotografie: http://www.izletes.hu
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

nucsoara cub maggi cartofi sos barbeque
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3196 viz    0 com
1075 viz    0 com
2235 viz    0 com
1377 viz    0 com
1560 viz    0 com
1261 viz    0 com
921 viz    0 com
1730 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1525 (s) | 23 queries | Mysql time :0.017673 (s)