News Flash:

Zacusca rapida de vinete. Cum sa pregatesti o zacusca delicioasa, in maxim 45 de minute!

1 Septembrie 2016
4581 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6618 RON (0.0000)
USD: 4.0162 RON (0.0000)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Ingrediente:

700 gr vinete
150 gr morcovi
100 gr ceapa
130 gr ardei gras
200 gr rosii
1 lingurita sare
170 ml ulei

Mod de preparare:

1. Spala vinetele si taie-le in rondele cu o grosime de maxim 1.5 cm.
2. Taie ceapa in cubulete mai mici.
3. Curata, spala si da pe razatoarea mai mare morcovii.
4. Spala si taie ardeii in cubulete mici.
5. Rumeneste rondelele de vinete in uleiul incins (maxim 3 minute pe fiecare parte).
6. Rumeneste, tot in putin ulei, morcovul, in alta tigaie, la foc mediu.
7. In a treia tigaie caleste usor ceapa si ardeiul.
8. Pune apoi vinetele si compozitia din ambele tigaie intr-un bol.
9. Toaca foarte marunt rosiile intr-un tocator electric.
10. Pune pasta de rosii peste legumele din bol, iar apoi muta pe aragaz, la foc mic, pentru vreo 25-30 de minute,
12. Pune zacusca in borcanele sterilizate, infileteaza capacele si du-le in camara.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

zacusca vinete zacusca rapida reteta zacusca zacusca toamna
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1764 (s) | 38 queries | Mysql time :0.022501 (s)