News Flash:

Zacusca rapida de vinete. Cum sa pregatesti o zacusca delicioasa, in maxim 45 de minute!

1 Septembrie 2016
4393 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

700 gr vinete
150 gr morcovi
100 gr ceapa
130 gr ardei gras
200 gr rosii
1 lingurita sare
170 ml ulei

Mod de preparare:

1. Spala vinetele si taie-le in rondele cu o grosime de maxim 1.5 cm.
2. Taie ceapa in cubulete mai mici.
3. Curata, spala si da pe razatoarea mai mare morcovii.
4. Spala si taie ardeii in cubulete mici.
5. Rumeneste rondelele de vinete in uleiul incins (maxim 3 minute pe fiecare parte).
6. Rumeneste, tot in putin ulei, morcovul, in alta tigaie, la foc mediu.
7. In a treia tigaie caleste usor ceapa si ardeiul.
8. Pune apoi vinetele si compozitia din ambele tigaie intr-un bol.
9. Toaca foarte marunt rosiile intr-un tocator electric.
10. Pune pasta de rosii peste legumele din bol, iar apoi muta pe aragaz, la foc mic, pentru vreo 25-30 de minute,
12. Pune zacusca in borcanele sterilizate, infileteaza capacele si du-le in camara.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

zacusca vinete zacusca rapida reteta zacusca zacusca toamna
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1439 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013441 (s)