News Flash:

Zacusca la borcan - Numai buna de intins pe paine

8 Septembrie 2016
43696 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

3 kg dovlecei
400 gr morcovi
5-6 catei de usturoi
2 kg ardei grasi
1.5 kg rosii
2 linguri boia de ardei iute (daca nu vrei, pune boia dulce)
70 gr zahar
2-3 linguri de sare
150-200 ml ulei

Mod de preparare:

1. Spala legumele.
2. Taie rosiile in 2 si trece-le prin masina de tocat. Procedeaza la fel si cu ardeii grasi si dovleceii. Bineinteles, intai trebuie curatati de seminte.
3. Adauga morcovul.
4. Usturoiul trebuie zdrobit bine.
5. Pune toate ingredientele intr-un bol si amesteca foarte bine.
6. Transfera compozitia intr-o oala la foc mediu. Amesteca periodic in compozitie.
7. Dupa ce a fiert 10 minute, pune zacusca in borcane sterilizate si infileteaza bine capacele. Rastoarna borcanele, acopera-le si tine-le asa peste noapte.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

zacusca borcan zacusca dovlecei retete zacusca
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1801 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014881 (s)