News Flash:

Zacusca fara coacere

4 Octombrie 2011
2333 Vizualizari | 0 Comentarii
Zacusca fara coacere
Ingrediente: 300 g vinete (deshidratate) taiate cuburi 300 g ardei (deshidratati) taiati felii 150 g telina (deshidratata) taiata cuburi 300 g rosii (deshidratate) taiate felii 1 legatura de morcovi deshidratati jumatate de ceapa 3 catei de usturoi o jumatate de lingura de cimbru 5 linguri de ulei de masline 1 lingura de sare grunjoasa Mod de preparare: Cu o ora inainte de preparare, legumele se pun la inmuiat. Dupa aceea se adauga toate ingredientele in blender incepand cu ceapa si usturoiul, apoi vinetele, ardeii, rosiile, morcovii, sarea, cimbrul, uleiul si telina. Peste toate aceste ingrediente se toarna aproximativ 300 ml apa. Ingredientele se amesteca in blender un timp scurt, avand grija sa fie tocate, insa evitand sa se transforme in pasta. Daca amestecul de legume devine dens, se adauga inca 100 -150 ml de apa si se porneste din nou blenderul. sursa articol: http://gastronomie.ele.ro sursa fotografie: http://gastronomie.ele.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

tocator retete vegetariene ardei telina rosii morcovi patrunjel tocat
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1886 viz    0 com
1394 viz    0 com
2413 viz    0 com
1074 viz    0 com
1720 viz    0 com
926 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1614 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013241 (s)