News Flash:

Zacusca facuta dupa o reteta de la manastire

30 Septembrie 2016
20532 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 kg ceapa
2 kg gogosari
4 kg vinete (curatite de coaja, fierte, scurse bine si date prin masina de tocat carne)
700 ml ulei
2-3 linguri pasta de tomate
dupa gust: sare, maghiran, piper, cimbru, oregano, busuioc
dupa gust: morcovi, dovlecei, telina, ciuperci, usturoi, praz (date de asemenea prin masina de tocat)

Mod de preparare:

1. Caleste ceapa in ulei putin, apoi pune vinetele, gogosarii si restul ingredientelor.
2. Pune la fiert pe aragaz. Dupa vreo ora sau o ora si ceva incorporeaza pasta de tomate si mai lasa sa dea un clocot la foc mic.
3. Pune zacusca fierbinte in borcane sterilizate.
4. Pune-le cu capacele in jos, acopera-le cu ceva gros si tine-le asa peste noapte.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

zacusca manastire retete zacusca
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1561 (s) | 34 queries | Mysql time :0.024893 (s)