News Flash:

Zacusca de vara

8 August 2011
1611 Vizualizari | 0 Comentarii
Zacusca de vara
Ingrediente: 3 dovlecei mari 4 ardei mari capia 5 cepe mari 2 morcovi mari 5 rosii mari 400 ml ulei sare piper foaie de dafin Mod de preparare: Se spala si se taie dovleceii cubulete. Dupa aceea se pun la fiert, pana se inmoaie, in apa cu putina sare. Intre timp, ceapa si morcovii se pun la maruntit in robot, apoi si ardeii. Dovleceii se scrug bine si se mixeaza, rezultand un piure. Se oparesc si se decojesc rosiile, se pun in blender si se fac pasta. In uleiul incins, se pun pe rand ceapa, un sfert de ceasca de apa si se lasa sa scada. Se adauga morcovul si se lasa sa se inmoaie, ardeiul si se amesteca foarte bine, apoi condimentele, dovleceii, rosiile. Se lasa pe foc si se amesteca pana se ridica uleiul deasupra. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

sprot afumat retete vegetariene ovaz morcovi
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1337 viz    0 com
2639 viz    0 com
1051 viz    0 com
2623 viz    0 com
1940 viz    0 com
2647 viz    0 com
1213 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1532 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019756 (s)