News Flash:

Zacusca de peste

4 Octombrie 2011
1210 Vizualizari | 0 Comentarii
Zacusca de peste
Ingrediente: 1 kg de peste 400 g ceapa 500 g castraveti murati 300 g morcovi 2 linguri pasta de tomate 100 g masline 1 legatura de patrunjel cimbru 1-2 foi de dafin 75 ml vin alb sec 120 ml ulei piper sare Mod de preparare: Pestele se curata, se inlatura capul, se spala si se taie in bucati mici. Legumele se curata de coaja, inclusiv castravetii, si se spala. Ceapa se taie marunt, castravetii si morcovii se dau pe razatoarea cu ochiuri mari, iar maslinele se oparesc. Ceapa, morcovii si castravetii se inabusa in 5 linguri de ulei si putina apa timp de 20-30 de minute. Se adauga 1 l de apa, maslinele, piperul, sarea, cimbrul, foile de dafin si pasta de tomate cand legumele sunt fierte, continuand fierberea 5 minute, apoi se asaza intr-o tava. Se serveste calda sau rece. sursa articol: http://gastronomie.ele.ro sursa fotografie: http://www.gradinamea.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

bucataria internationala retete vegetariene ceapa ardei umpluti
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2413 viz    0 com
1958 viz    0 com
1445 viz    0 com
2496 viz    0 com
1109 viz    0 com
1748 viz    0 com
970 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1536 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013848 (s)