News Flash:

Zacusca de fasole cu ardei capia

19 August 2013
4735 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

250 gr fasole
1/2 kg ardei capia
2 cepe mari
2 linguri bulion
50 ml ulei
sare
piper
foi de dafin
boia
cimbru

Mod de preparare:

Fierbem fasolea in apa cu sare, o scurgem si o lasam deoparte. Adaugam apoi morcovul si pastarnacul tocat marunt completam cu apa si lasam la fiert. Dupa ce s-au fiert zarzavaturile o dam deoparte.
Ardeii ii coacem, ii curatam si ii taiem fasii.
Tocam marunt ceapa si o calim in ulei doar pana devine translucida. Adaugam fasolea si ardeiul completam cu apa, punem cateva foi de dafin si lasam sa fiarba la foc mic. Cand a scazut adaugam bulionul, condimentam cu sare, piper, cimbru si boia si mai dam intr-un clocot. Daca doriti sa faceti pentru iarna mariti cantitatile si dupa ce puneti in borcane capsati si fierbeti la bain-marie.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

fasole ardei capia bulion de dafin cimbru borcane
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2241 viz    0 com
2947 viz    0 com
4624 viz    0 com
11234 viz    0 com
2398 viz    0 com
1663 viz    0 com
1955 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1512 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012096 (s)