News Flash:

Zabaglione

9 Mai 2011
1384 Vizualizari | 0 Comentarii
Zabaglione
Ingrediente: 2 oua 4 galbenusuri 90 g zahar 300 g vin alb Mod de preparare: Puneti toate ingredientele în oala si amestecati  8 min. / 70° / treapta 3, rasturnati imediat în pahare si serviti. Se poate decora cu fructe.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

oua
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2799 viz    0 com
1682 viz    0 com
2912 viz    0 com
6196 viz    0 com
1530 viz    0 com
3765 viz    0 com
1642 viz    0 com
1994 viz    0 com
6008 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1646 (s) | 35 queries | Mysql time :0.021822 (s)