News Flash:

Zabaglione

9 Mai 2011
1423 Vizualizari | 0 Comentarii
Zabaglione
Ingrediente: 2 oua 4 galbenusuri 90 g zahar 300 g vin alb Mod de preparare: Puneti toate ingredientele în oala si amestecati  8 min. / 70° / treapta 3, rasturnati imediat în pahare si serviti. Se poate decora cu fructe.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

oua
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2848 viz    0 com
1739 viz    0 com
2966 viz    0 com
6282 viz    0 com
1591 viz    0 com
3821 viz    0 com
1709 viz    0 com
2037 viz    0 com
6161 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1440 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013101 (s)