News Flash:

Zabaglione

9 Mai 2011
1348 Vizualizari | 0 Comentarii
Zabaglione
Ingrediente: 2 oua 4 galbenusuri 90 g zahar 300 g vin alb Mod de preparare: Puneti toate ingredientele în oala si amestecati  8 min. / 70° / treapta 3, rasturnati imediat în pahare si serviti. Se poate decora cu fructe.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

oua
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2740 viz    0 com
1627 viz    0 com
2825 viz    0 com
6125 viz    0 com
1458 viz    0 com
3724 viz    0 com
1597 viz    0 com
1946 viz    0 com
5900 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1745 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013411 (s)