News Flash:

Vrei sa prepari o reteta delicioasa pentru cina, dar rapida in acelasi timp? Incearca o reteta inedita de piept de pui

17 Martie 2017
2213 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

2 buc. piept de pui, dezosat
sare
½ lingurita piper negru, macinat
2 linguri coaja rasa de portocala
120 ml zeama proaspat stoarsa de portocala
1 ceapa alba, mica, tocata marunt
3 linguri miere
2 linguri mustar de Dijon
2 linguri mustar simplu
30 g unt (taiat in 4 bucati)

Citeste si Rulada cu piept de pui - Cea mai buna se face DOAR ASA

Mod de preparare:

Preincalzeste cuptorul la 180 grade Celsius. Spala bine puiul si taie fiecare bucata de piept in doua bucati. Asezoneaza-l cu sare si piper si asaza-l intr-o tava.

Intr-o oala pentru sosuri adauga ceapa, coaja de portocala, sucul de portocala, mierea si ½ lingurita sare. Amesteca bine si adu totul la punctul de fierbere, apoi da focul la mic si lasa sosul sa fiarba timp de 3 minute. Stinge apoi focul si adauga mustarul simplu si mustarul de Dijon.

Toarna sosul peste pui si coace totul timp de 30 de minute sau pana cand puiul este bine facut.
Scoate puiul pe un platou, lasand sosul in tava. Adauga cate o bucatica de unt in sos si amesteca bine pana se topeste si se incorporeaza in compozitie. Continua cu restul de unt, apoi toarna sosul peste pui.
Serveste puiul glazurat cu miere, mustar si portocale alaturi de o garnitura de orez simplu si un pahar de vin alb.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

piper negru portocala ceapa alba mustar simplu celsius platou vin alb
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2017 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1608 (s) | 24 queries | Mysql time :0.014003 (s)