News Flash:

Vrei sa-i faci si pe mofturosi sa mananca dovlecei, dar nu stii cum? Ia fa o portie de dovlecei pane

4 Iulie 2017
2376 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 kg dovlecei (nu prea mari)
3 linguri de faina
ulei pentru prajit
sare dupa gust

Mod de preparare:


Dovleceii se spala, se curata de coaja si se taie dupa preferinta rondele sau pe lung. Nu trebuie sa taiem toti dovleceii odata, doar cat ne incap in tigaie, pentru ca sunt foarte zemosi si isi vor lasa multa apa. Se pun rondelele de dovlecei intr-un castron si se freaca cu putina sare pentru a-si lua gust, dupa care se trec prin faina. Se prajesc intr-o tigaie cu ulei pana se rumenesc bine. Dupa ce s-au prajit, se scot din tigaie pe un platou acoperit de un servetel pentru a absorbi surplusul de ulei. Dovlecei prajiti, o reteta de mancare delicioasa, se servesc fierbinti sau reci, cu mujdei de usturoi, cu iaurt sau smantana, cu un sos de iaurt cu usturoi si marar, sau un sos tzatziki.

Reteta de dovlecie prajiti ne este recomandata de preparatedevis.ro.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

dovlecei faina tigaie mancare delicioas
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1933 (s) | 23 queries | Mysql time :0.016896 (s)