Ingrediente:1 cana
zahar (200 g)
1 cana ulei (200 ml)
1 cana apa (200 ml)
1 borcan 300 g
gem mure3 linguri cacao
1 ½ cana
faina (150 g)
1 cana
nuca macinata (70 g)
1 lingurita
bicarbonat stins intr-o lingura otet
Mod de preparare:Intr-un castron am amestecat treptat zaharul, apa, uleiul, gemul de mure. Am adaugat apoi cacao, bicarbonatul stins, faina si nuca macinata.
Compozitia (care trebuie sa aiba consistenta unui aluat de clatite mai gros) am pus-o intr-un vas tapetat cu hartie de copt.
Vasul l-am dat la cuptorul preincalzit la 180 grade Celsius, pentru 50 minute, sau pana trece testul scobitorii.
Cand a fost gata am lasat sa se raceasca, apoi am portionat.
sursa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.
Comentarii (0)