News Flash:

Vrei prajitura de post? Uite reteta de negresa cu care imi uimesc familia ori de cate ori o fac. E foarte usoara, pe cuvantul meu!

3 Martie 2017
2572 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 cana zahar (200 g)
1 cana ulei (200 ml)
1 cana apa (200 ml)
1 borcan 300 g gem mure
3 linguri cacao
1 ½ cana faina (150 g)
1 cana nuca macinata (70 g)
1 lingurita bicarbonat stins intr-o lingura otet

Mod de preparare:

Intr-un castron am amestecat treptat zaharul, apa, uleiul, gemul de mure. Am adaugat apoi cacao, bicarbonatul stins, faina si nuca macinata.
Compozitia (care trebuie sa aiba consistenta unui aluat de clatite mai gros) am pus-o intr-un vas tapetat cu hartie de copt.
Vasul l-am dat la cuptorul preincalzit la 180 grade Celsius, pentru 50 minute, sau pana trece testul scobitorii.
Cand a fost gata am lasat sa se raceasca, apoi am portionat.

sursa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

negresa post negresa gem retete negresa
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1292 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013980 (s)