News Flash:

Vrei o crema fina pentru torturi sau prajituri? Incearc-o pe asta!

15 Decembrie 2016
5835 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

450 ml lapte
4 galbenusuri
1/2 pahar zahar
3 ml esenta de vanilie

Mod de preparare:

1. Freaca zaharul cu galbenusurile. Foloseste o lingura de lemn.
2. Incorporeaza vanilia. Omogenizeaza.
3. Adauga laptle, in portii mici. Omogenizeaza de fiecare data.
4. Pune vasul la foc mediu si amesteca in mod constant. In momentul in care incepe sa se ingroase, redu focul la minim.
Crema este gata atunci cand nu va mai curge de pe lingura.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

crema vanilie crema tort crema prajituri
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1557 (s) | 24 queries | Mysql time :0.018673 (s)