News Flash:

Vrei o crema fina pentru torturi sau prajituri? Incearc-o pe asta!

15 Decembrie 2016
5994 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6686 RON (0.0000)
USD: 4.0026 RON (0.0000)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Ingrediente:

450 ml lapte
4 galbenusuri
1/2 pahar zahar
3 ml esenta de vanilie

Mod de preparare:

1. Freaca zaharul cu galbenusurile. Foloseste o lingura de lemn.
2. Incorporeaza vanilia. Omogenizeaza.
3. Adauga laptle, in portii mici. Omogenizeaza de fiecare data.
4. Pune vasul la foc mediu si amesteca in mod constant. In momentul in care incepe sa se ingroase, redu focul la minim.
Crema este gata atunci cand nu va mai curge de pe lingura.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

crema vanilie crema tort crema prajituri
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1775 (s) | 23 queries | Mysql time :0.017631 (s)