News Flash:

Vrei ceva de post, dar si gustos? Gusta dintr-o minunata tocanita de legume!

1 Martie 2017
6732 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6599 RON (+0.0013)
USD: 4.1469 RON (+0.0127)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Ingrediente:

250 g orez
3-4 linguri ulei
2 cepe mijlocii
4 morcovi
1 telina mijlocie
2 ardei grasi sau un ardei gras si un gogosar
1 legatura patrunjel verde
cateva fire de marar
sare
piper

Mod de preparare:

1. Toate legumele se curata si se spala. Se alege o cratita cu fundul mai gros in care se toarna uleiul si se caleste ceapa taiata solzisori. Se lasa doar cat sa devina putin aurie, apoi se adauga morcovii si telina taiate rondele si la sfarsit orezul curatat si spalat.

2. Se amesteca usor cu o lingura de lemn, iar cand toata apa din cratita s-a evaporat si toate legumele si orezul sunt acoperite de un strat lucios de ulei, se adauga un litru de apa si se lasa pe foc doar pana mai da din nou in clocot.

3. Se pun apoi ardeii grasi taiati cubulete, se potriveste la gust cu sare si piper si se da in cuptorul incins, la foc potrivit. Se lasa la copt 15-20 de minute, apoi se orneaza cu patrunjel verde si putin marar si se serveste cu salate din muraturi.          

sursa: sanatatea
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

tocnaita legume tocanita post
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1779 (s) | 34 queries | Mysql time :0.023253 (s)