News Flash:

Votca cu grepfrut si nectar

8 Ianuarie 2013
1429 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

170 ml votca
340 ml suc proaspat de grepfrut
felii de lime
2 lingurite nectar de agave
gheata
 
Mod de preparare:
 
Taie fructul in jumatate si scoate sucul. Pune gheata in doua cupe de sampanie cu picior. Este bine sa pui gheata pana sus. Toarna in fiecare pahar 85 gr votca, 170 ml suc de grepfrut si 1 lingurita de nectar. Amesteca bine si decoreaza paharul cu o felie de lime. Bautura poate fi indulcita cu mai mult nectar, dupa gust. Cocktailul roz de grepfrut se serveste imediat.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

votca gheata grepfrut
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1461 viz    0 com
1824 viz    0 com
1153 viz    0 com
1250 viz    0 com
1344 viz    0 com
1369 viz    0 com
2918 viz    0 com
1993 viz    0 com
1085 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1494 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018886 (s)