News Flash:

Votca cu grepfrut si nectar

8 Ianuarie 2013
1575 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

170 ml votca
340 ml suc proaspat de grepfrut
felii de lime
2 lingurite nectar de agave
gheata
 
Mod de preparare:
 
Taie fructul in jumatate si scoate sucul. Pune gheata in doua cupe de sampanie cu picior. Este bine sa pui gheata pana sus. Toarna in fiecare pahar 85 gr votca, 170 ml suc de grepfrut si 1 lingurita de nectar. Amesteca bine si decoreaza paharul cu o felie de lime. Bautura poate fi indulcita cu mai mult nectar, dupa gust. Cocktailul roz de grepfrut se serveste imediat.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

votca gheata grepfrut
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1584 viz    0 com
1943 viz    0 com
1292 viz    0 com
1365 viz    0 com
1478 viz    0 com
1470 viz    0 com
3084 viz    0 com
2226 viz    0 com
1188 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1805 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018959 (s)