News Flash:

Vol au vent si pasta de somon

5 Ianuarie 2013
2083 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 pachet aluat foi de placinta
1 ou

Pentru pasta de somon:

150 g branza de vaci
150 g somon afumat
1/2 lingurita suc de lamaie
putin marar verde
optional 1 lingura de smantana

Mod de preparare:

Incingem cuptorul la 220 g C. Lasam aluatul sa se dezghete la temperatura camerei si apoi il intindem usor. Avem nevoie de 2 forme de metal cu diametre diferite. Decupam cercuri mai mari si apoi din jumatate de cercuri inele. Punem in tava cercurile si pe margine le ungem cu albus, apoi asezam inelele si le ungem cu galbenus amestecat cu o lingura lapte. Coacem pana se rumenesc usor. Si bine gandita zicala “omul din greseli invata” se aplica pentru ca la prima tura s-au umflat ca si arcurile in toate directiile asa ca am schimbat tactica si a 2-a foaie de aluat am intins-o cu sucitorul pe masa presarata cu faina pana s-a subtiat putin si apoi am taiat formele. Am folosit doar galbenusul cu care am uns primul cerc de tot si inelul de aluat. Au iesit mult mai bine, in total 13 bucati dintr-o foaie de aluat.

Pentru pasta de somon am pus in blender toate ingredientele si am mixat. Punem compozitia in sprit si umplem gogoselele. Lasam la rece 10-15 minute sau mai mult si servim.

Vol au vent si pasta de somon recomandate de Amalia.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

somon afumat marar verde smantana lapte blender
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3292 viz    0 com
4153 viz    0 com
2354 viz    0 com
1627 viz    0 com
7491 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1600 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019283 (s)