News Flash:

Vita cu sos cremos de galbiori

31 Ianuarie 2012
2035 Vizualizari | 0 Comentarii
Vita cu sos cremos de galbiori
Ingrediente:

 500 gr carne de vita (cat mai macra)
 2 foi dafin
 putin cimbru
- 1 si 1-4 pahare vin
 3-400 gr galbiori
 200 ml smantana
 1 ceapa tocata marunt
 2 catei usturoi tocati
 2 linguri patrunjel proaspat
 1 lingura unt
piper
sare

Mod de preparare:


Taie vita bucati mici si pune-o la fiert impreuna cu 1 pahar de vin, unul de apa, dafinul si cimbrul. Carnea de vita ar trebui sa se fragezeasca in 20-30 minute, pana faci sosul.

In paralel, incalzeste putin unt intr-o tigaie mare si caleste ceapa 2 minute, usturoiul 1 minut, apoi galbiorii spalati in prealabil pentru aproximativ 10 minute. Adauga apoi vin, iar dupa ce a scazut sosul la jumatate, adauga smantana lichida. In final, pune vita fiarta, sare, piper si lasa totul sa fiarba 5-10 minute. Pentru o aroma mai intensa de vita, adauga 2-3 linguri din supa in care a fiert vita. Adauga la final patrunjel proaspat tocat si serveste alaturi de paste sau orez.
sursa reteta si fotografie: Vita cu sos cremos de galbiori
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

foi dafin cimbru vin galbiori smantana ceapa usturoi patrunjel unt piper
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

5406 viz    0 com
7829 viz    0 com
1622 viz    0 com
1852 viz    0 com
1363 viz    0 com
1135 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1754 (s) | 34 queries | Mysql time :0.023179 (s)