News Flash:

Visine pentru prajituri si checuri

5 Septembrie 2012
942 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

4 kg visine
2 plicuri de conservant
3,5 kg zahar


Mod de preparare:

Visinele le spalam, le rupem coditele daca este cazul, le lasam sa se scurga de apa dupa care le scoatem samburii.

Asezam intr-un vas mai mare sau un lighean un strat de visine, unul de zahar si repetam pana terminam. Acoperim si lasam 24 de ore, amestecand din cand in cand. Cand s-a topit zaharul adaugam pliculetele de conservant.
Visinele le asezam in borcanele spalate, acoperim cu sirop si le punem capacele.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1010 viz    0 com
1587 viz    0 com
2067 viz    0 com
1343 viz    0 com
1996 viz    0 com
1977 viz    0 com
1192 viz    0 com
1085 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1721 (s) | 23 queries | Mysql time :0.027510 (s)