News Flash:

Visine pentru prajituri si checuri

5 Septembrie 2012
972 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.7569 RON (+0.0427)
USD: 4.1883 RON (+0.0392)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Ingrediente:

4 kg visine
2 plicuri de conservant
3,5 kg zahar


Mod de preparare:

Visinele le spalam, le rupem coditele daca este cazul, le lasam sa se scurga de apa dupa care le scoatem samburii.

Asezam intr-un vas mai mare sau un lighean un strat de visine, unul de zahar si repetam pana terminam. Acoperim si lasam 24 de ore, amestecand din cand in cand. Cand s-a topit zaharul adaugam pliculetele de conservant.
Visinele le asezam in borcanele spalate, acoperim cu sirop si le punem capacele.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1052 viz    0 com
1619 viz    0 com
2096 viz    0 com
1384 viz    0 com
2046 viz    0 com
2037 viz    0 com
1221 viz    0 com
1119 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1631 (s) | 34 queries | Mysql time :0.032882 (s)