News Flash:

"Vis cu mere" - Prajitura de toamna, cu aroma de vanilie

20 Septembrie 2016
6280 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

3 mere dulci, date pe razatoare
150 gr unt moale
3 oua
300 gr faina
250 gr zahar
3/4 lingurita praf de copt
1 esenta de vanilie
sare

Mod de preparare:

1. Separa ouale.
2. Freaca galbenusurile cu 150 gr de zahar.
3. Adauga untul, praful de copt, sarea, faina si esenta de vanilie. Omogenizeaza cu o lingura sau un tel.
4. Imparte compozitia in doua parti (una mai mare, alta mai mica).
5. Pune compozitia mai mare intr-o tava si intinde-o bine.
6. Partea mai mica bag-o in conglator.
7. Presara merele rase peste aluatul din tava.
8. Bate spuma albusurile si pune peste aluat.
9. Scoate aluatul din congelator, da-l pe razatoare deasupra albusurilor si baga in cuptorul incins la 170 de grade Celsius, timp de 40 de minute.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

prajitura mere prajitura toamna
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1666 (s) | 34 queries | Mysql time :0.023368 (s)