News Flash:

Vinete umplute la cuptor

3 Februarie 2012
1785 Vizualizari | 0 Comentarii
Vinete umplute la cuptor
Ingrediente:

1 vanata
1 ardei gras
4 ciuperci
fasole pastai
2 felii cascaval
3 linguri de pasta de tomate
1 morcov mic
1 cana si jumatate de apa

Mod de preparare:

Taie vinata in doua jumatati si scoate-i miezul. Miezul taiat marunt impreuna cu celelalte legume taiate si ele in bucati mici se calesc putin in ulei incins cu o lingura de pasta de tomate. Cand legumele sunt gata se pun in scobitura jumatatilor de vanata.
Subtiaza pasta de tomate intr-o cana de apa si toarna peste vinete. Eu am mai adaugat o jumatate de cana de apa astfel incat lichidul sa ajunga aproape de marginea superioara a vinetelor puse in cratita.
Baga totul la cuptor pentru 25-30 minute. Dupa acest timp pune deasupra vinetelor 2 felii de cascaval si mai introdu la cuptor cratita inca 5 minute. Aceasta mancare se serveste cald.
Vinete umplute la cuptor recomandate fraiche-bistro.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

vanata ardei gras ciuperci fasole pastai cascaval morcov apa
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1590 viz    0 com
4011 viz    0 com
1552 viz    0 com
5435 viz    0 com
1240 viz    0 com
1747 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1263 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019833 (s)