News Flash:

Vinete umplute in stil grecesc. O reteta cu care nu dai gres niciodata

12 August 2016
2874 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

3 vinete
3 morcovi
3 ardei grasi
o mana de patrunjel, tocat marunt
cativa catei de usturoi
sare

Mod de preparare:

1. Spala vinetele si inlatura-le tulpina, apoi fa-le o taietura in mijloc, cam de 5 cm.
2. Pune apa la fiert. Cand da in clocot, pune in ea vinetele si lasa-le sa fiarba. Scurge-le bine de apa cand sunt gata.
3. Da pe razatoare morcovii curatati si spalati si soteaza-i in ulei.
4. Pune peste ei, dupa cateva minute, ardeii grasi maruntit, usturoiul zdrobit, sarea si verdeata. Amesteca bine.
5. Umple vinetele racite cu aceatsa compozitie, pune-le intr-o tava mai adanca, una langa alta, si acopera-le. Le poti servi dupa 2-3 ore.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

vinete grecesti retete vinete vinete umplute retete post
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1556 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013966 (s)