News Flash:

Vinete umplute cu hrisca, ciuperci si bacon

9 Noiembrie 2012
4678 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 kg vinete
100 g bacon
150 g ciuperci
100 g de hrisca
100 g ceapa
100 g cascaval
sare
piper

Mod de preparare:

Prima se fierbe hrisca. In acest timp se spala vinetele, se taie in doua si se scoate miezul. Se taie marunt ceapa, iar ciuperci, in cuburi. Se pune la prajit baconul in putin ulei, dupa care se adauga ceapa si ciupercile. Se amesteca bine, apoi urmeaza miezul de vinete tocat, se potriveste de piper si sare si se lasa pe foc. Dupa un sfert de ora se pune si hrisca. Se amesteca bine, se ia de pe foc si se umplu vinetele cu aceasta compozitie. Peste ele se presara cascaval si se dau la cuptorul preincins la 180 grade, pentru 35-40 de minute.

sursa foto: say7

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

vinete umplute retete culinare vinete bacon ciuperci hrisca ceapa sare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

8174 viz    0 com
2055 viz    0 com
2009 viz    0 com
2263 viz    0 com
2092 viz    0 com
1702 viz    0 com
3391 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1710 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014167 (s)