News Flash:

Vinete umplute cu carne

19 Iunie 2017
411 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

8 vinete
cca 600 g carne tocata (vita+porc)
3 oua
70 g piine
un catel usturoi
o legatura patrunjel
35 g parmezan ras
sare
ulei

Mod de preparare:

Intai spalam si taiem coditele la vinete, cel mai indicate sint vinetele rotunde, dar eu am pus de doua feluri ca din alea aveam in gradina. Le taiem in doua si le punem la oparit in multa apa cu jumatate de lingurita de sare, dupa ce le-am oparit bine, le-am lasat la scurs iar cind s-au racit complet, cu ajutorul unei lingurite scoatem mijlocul vinetelor si-l punem intr-o farfurie punem piinea la muiat in apa (atentie, eu am pus 70 g piine uscata).
Acum facem umplutura pentru vinete, punem intr-un vas carnea (carnea a fost mai mult de vita, decit porc) , jumatate din miezul vinetelor pe care l-am strivit cu aparatul pentru usturoi, tot cu instrumentul respectiv am tocat si piinea, am adaugat patrunjelul spalat si taiat marunt, cele trei oua, parmezanul si sare dupa gust, am amestecat bine ingredientele iar cu compozitia obtinuta am umplut vinetele, o parte le-am pus in pungute si le-am congelat, o parte le-am prajit pe ambele parti in ulei mult si fierbinte, iar cu restul compozitiei am facut chiftelute.

Reteta de vinete umplute ne este oferita de danielaincucina.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

carne tocata usturoi patrunjel vinete umplute
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1464 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013414 (s)