News Flash:

Vinete umplute cu carne

5 Noiembrie 2013
1389 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

3 vinete mari
500 gr carne tocata
1 ceapa
2-3 rosii
marar
sare
piper
putin ulei

Mod de preparare:

Vinetele se spala, nu se decojesc, dar se taie in 2 si apoi se indeparteaza cu o lingurita miezul, lasandu-se putin pe margine. Miezul de la vinete si ceapa se toaca marunt (eu le-am tocat in robot) apoi se pun la calit intr-o tigaie cu 2-3 linguri de ulei. Dupa aceea se adauga carnea si mararul tocat marunt, sarea si piperul. Se lasa pe foc cam 10 minute amestecand uneori, apoi cu acest continut se umplu vinetele asezate in prealabil intr-o tava (acoperita cu folie de aluminiu, optional).

Deasupra lor se pun felii de rosii si eventual puteti rade si branza/cascaval. se pun la cuptor pentru 30 de minute, pane se rumenesc putin deasupra.
Se pot servi cu salata de rosii cu castraveti si marar proaspat.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

vinete umplute
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1148 viz    0 com
1803 viz    0 com
1444 viz    0 com
1349 viz    0 com
2461 viz    0 com
1818 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1571 (s) | 23 queries | Mysql time :0.017384 (s)