News Flash:

Vinete umplute cu branza de vaci

25 Iulie 2016
3027 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

5 vinete
300 gr branza de vaci
250 gr cascaval dat pe razatoare
2 oua
3 catei de usturoi
putina sare
putin piper
patrunjel tocat marunt

Mod de preparare:

1. Spala vinetele si injumatateste-le pe lungime (injumatateste inclusiv coditele).
2. Pune la fiert, in apa cu putina sare.
3. Duap vreo 20 de minute trece-le prin strecuratoare si lasa-le la racit.
4. Scobeste-le apoi cu o furculita.
5. Amesteca miezul de la vinete cu cascavalul dat pe razatoare, usturoiul zdrobit, oul, verdeata si branza de vaci.
6. Potriveste de sare si piper si tapeteaza o tava cu hartie de copt.
7. Umple vinetele cu aceasta compozitie, pune-le in tava si baga-le in cuptorul incins la 180 de grade Celsius, pentru vreo 30 de minute.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

vinete umplute retete vinete vinete cuptor
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1728 (s) | 23 queries | Mysql time :0.017490 (s)