News Flash:

Vinete regale in stil oriental - Tort gustos si spectaculos, facut din legume de toamna

28 Septembrie 2016
1967 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

3 vinete mai mari
4-5 catei de usturoi
4 ardei grasi
4 rosii
100 gr branza
3-4 linguri maioneza
verdeata dupa gust
piper negru
sare

Mod de preparare:

1. Spala vinetele, apoi taie-le in fasii subtiri, curata-le de seminte si prajeste-le pana se inmoaie.
2. Incinge cuptorul la 150 de grade Celsius.
3. Coace ardeii pe gratar sau in jar, apoi curata-i.
4. Spala rosiile si taie-le in cubulete mai mici.
5. Da branza pe razatoare si amestec-o cu maioneza.
6. Curata usturoiul si zdrobeste-l.
7. Pune un strat de vinete intr-un bol sau chiar ceaun, sub forma de raze de soare (de la mijloc spre margini). Potriveste de sare si piper.
8. Pune jumatate de branza. Presar-o peste tot.
9. Acopera cu un strat de fasii de ardei (potriviti usor de sare).
10. Adauga rosiile, branza si verdeata.
11. Pune alt strat de vinete, restul de branza, ardei, rosii si verdeata.
12. Acopera totul cu o farfurie, pune o greutate peste ea si baga in frigider.
13. A doua zi scoate bolul din frigider si rastoarna-l cu grija pe un platou.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

reteta vinete vinete regale
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1393 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014387 (s)