News Flash:

Vinete puse la borcan

14 Octombrie 2013
3124 Vizualizari | 1 Comentarii
Ingrediente:

vinete
ulei
aspirina

Mod de preparare:

Se aleg vinete coapte, sanatoase. Se coc, apoi se lasa sa se scurga. Dupa ce s-au scurs se pun in borcane sterilizate in prealabil.
Se lasa distanta cam de 1 cm deasupra fiecarui borcan. Punem deasupra o aspirina si se completeaza cu un pic de ulei.
Se pun apoi borcanel la fiert circa 40-45 de minute, din momentul in care incepe apa sa fiarba. Se lasa sa se raceasca, apoi se depoziteaza in camara. Se pot pregati cum doreste fiecare.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

vinete aspirina vinete coapte
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1887 viz    0 com
2203 viz    0 com
2793 viz    0 com
1615 viz    0 com
3202 viz    0 com
1584 viz    0 com

Comentarii (1)

Teodora  | #323
Daca nu le scurgi nu iti trebuie aspirina si ulei. Le pui doar coapte si curatate de coaja. Asa le pune mama su sunt foarte bune si tin un an.
Adauga comentariu

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1714 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020759 (s)