News Flash:

Vinete prajite cu usturoi

1 Septembrie 2016
1929 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 rosie
2 vinete medie
50 gr branza mai tare
2 oua
5 catei de usturoi
3-4 linguri maioneza
sare

Mod de preparare:

1. Spala si taie rondele vanata.
2. Bate ouale cu putina sare.
3. Trece rondelele prin ou, apoi prajeste-le pe ambele parti.
4. Amestec maioneza cu usturoiul zdrobit si cu branz data pe razatoare.
5. Taie rosia sub forma de floare.
6. Pune rosia in mijlocul unei farfurii, iar de jur imprejur feliile de vanata prajite. Pe fiecare pune cate o lingurita din crema pregatita anterior.
Poti decora cu frunze de patrunjel.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

vanata prajita aperitiv vinete aperitive reci gustari reci
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1532 (s) | 34 queries | Mysql time :0.021213 (s)