News Flash:

Vinete prajite cu usturoi

1 Septembrie 2016
2389 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.7569 RON (+0.0427)
USD: 4.1883 RON (+0.0392)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Ingrediente:

1 rosie
2 vinete medie
50 gr branza mai tare
2 oua
5 catei de usturoi
3-4 linguri maioneza
sare

Mod de preparare:

1. Spala si taie rondele vanata.
2. Bate ouale cu putina sare.
3. Trece rondelele prin ou, apoi prajeste-le pe ambele parti.
4. Amestec maioneza cu usturoiul zdrobit si cu branz data pe razatoare.
5. Taie rosia sub forma de floare.
6. Pune rosia in mijlocul unei farfurii, iar de jur imprejur feliile de vanata prajite. Pe fiecare pune cate o lingurita din crema pregatita anterior.
Poti decora cu frunze de patrunjel.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

vanata prajita aperitiv vinete aperitive reci gustari reci
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1548 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019014 (s)