News Flash:

Vinete prajite

7 Octombrie 2011
1735 Vizualizari | 0 Comentarii
Vinete prajite
Ingrediente: 2 vinete mari 5 ardei copti 6 cepe 700 g rosii 5 linguri ulei de masline Mod de preparare: Vinetele se coc, se curata fierbinti si se lasa la scurs. Rosiile se fierb, se curata de coaja si se paseaza. Ardeii se coc si se taie fasii. Ceapa se toaca si se caleste in ulei. Se adauga vinetele tocate, ardeii si rosiile si se potriveste de sare. Se lasa sa fiarba amestecand mereu. Se serveste rece. sursa articol: http://www.cepapam.ro sursa fotografie: http://www.cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

tocator retete vegetariene salate ardei ceapa marinata placinte
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1432 viz    0 com
2750 viz    0 com
1480 viz    0 com
1221 viz    0 com
1959 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1552 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020254 (s)