News Flash:

Vinete pane cu urda si ardei gras

23 Mai 2011
1022 Vizualizari | 0 Comentarii
Vinete pane cu urda si ardei gras
Ingrediente: 1 vanata mare ½ ardei gras rosu 150 g urda 50 g smantana grasa 2 oua 100 g pesmet 30 g faina 100 ml ulei sare piper Mod de preparare: Spalam vanata si o taiem in rondele de 6-8 mm grosime, le asezam pe un servet absorbant, le pudram cu sare si le lasam deoparte. Urda, o amestecam cu smantana, cu ardeiul tocat marunt, sare si putin piper. Rondelele de vanata le stergem de zeama lasata si le trecem rand pe rand prin faina, ou si pesmet. Incingem uleiul intr-o tigaie si rumenim vinetele pe ambele parti, dupa care le scoatem dinnou la scurs intr-o strecuratoare. Dupa ce s-au prajit si scurs, asezam paneurile una peste alta, avand intre ele crema de urda si ardei. Deasupra mai punem un strat de crema si decoram cu feliute de ardei.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ghimbir candel pesmet parizer
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1073 viz    0 com
1127 viz    0 com
1639 viz    0 com
1333 viz    0 com
929 viz    0 com
5541 viz    0 com
1192 viz    0 com
1617 viz    0 com
1106 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1829 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018618 (s)