News Flash:

Vinete pane cu urda si ardei gras

23 Mai 2011
1057 Vizualizari | 0 Comentarii
Vinete pane cu urda si ardei gras
Ingrediente: 1 vanata mare ½ ardei gras rosu 150 g urda 50 g smantana grasa 2 oua 100 g pesmet 30 g faina 100 ml ulei sare piper Mod de preparare: Spalam vanata si o taiem in rondele de 6-8 mm grosime, le asezam pe un servet absorbant, le pudram cu sare si le lasam deoparte. Urda, o amestecam cu smantana, cu ardeiul tocat marunt, sare si putin piper. Rondelele de vanata le stergem de zeama lasata si le trecem rand pe rand prin faina, ou si pesmet. Incingem uleiul intr-o tigaie si rumenim vinetele pe ambele parti, dupa care le scoatem dinnou la scurs intr-o strecuratoare. Dupa ce s-au prajit si scurs, asezam paneurile una peste alta, avand intre ele crema de urda si ardei. Deasupra mai punem un strat de crema si decoram cu feliute de ardei.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ghimbir candel pesmet parizer
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1120 viz    0 com
1199 viz    0 com
1749 viz    0 com
1403 viz    0 com
964 viz    0 com
5593 viz    0 com
1224 viz    0 com
1670 viz    0 com
1163 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1713 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019204 (s)