News Flash:

Vinete pane

8 August 2011
1325 Vizualizari | 0 Comentarii
Vinete pane
Ingrediente: 2 vinete sare 3 oua 3 linguri faina zeama de la 1/2 lamaie piper ulei 1 catel usturoi Mod de preparare: Se curata vinetele de coaja, se taie rondele de cca 1 cm grosime si se stropesc cu zeama de lamaie. Se sareaza si pipereaza dupa gust, dupa care se lasa la scurs 30 de minute. Se amesteca ouale cu faina si usturoiul pisat. Se trec vinetele prin ou, dupa care se prajesc in ulei incalzit si se scot pe un servetel absorbant. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

tocator retete vegetariene oua faina usturoi
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2623 viz    0 com
1036 viz    0 com
2605 viz    0 com
1918 viz    0 com
2637 viz    0 com
1193 viz    0 com
1052 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1824 (s) | 23 queries | Mysql time :0.011791 (s)