News Flash:

Vinete la gratar cu cascaval ras

9 August 2012
2458 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

2 vinete
sare
ulei de masline
cascaval ras


Mod de preparare:

Se taie vinetele rondele, se sareaza si se lasa deoparte in jur de 10 minute. Apoi se sterg de apa cu un prosop absorbant, se stropesc cu ulei de masline si se pun pe gratarul incins. Dupa cateva minute se intorc, apoi se presara cascaval ras. Se mananca fierbinti.
Pot fi servite si cu cotlet de porc la gratar, cu sos proaspat de rosii si busuioc.
Vinete cu cascaval la gratar pregatite de Adnia.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

vinete prosop absorbant gratarul incins sos rosii busuioc
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2700 viz    0 com
2065 viz    0 com
2128 viz    0 com
2589 viz    0 com
1627 viz    0 com
6484 viz    0 com
2607 viz    1 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1934 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020311 (s)