News Flash:

Vinete la gratar

1 August 2011
1094 Vizualizari | 0 Comentarii
Vinete la gratar
Ingrediente: vinete usturoi patrunjel ulei de masline Mod de preparare: Vinetele se spala, se sterg, se elimina cotorul si se taie felii rotunde. Se coc pe gratar, pe aragaz, pe o parte si pe cealalta. Se curata usturoiul si se taie feliute cat mai subtiri. Se spala patrunjelul si se rup frunzele. Se pun intr-un vas straturi de felii de vinete, usturoi, frunze de patrunjel si putin ulei. Se pot servi cu rosii taiate felii. sursa articol: http://www.gustos.ro sursa fotografie: http://www.dietetik.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

tocator retete vegetariene usturoi patrunjel placinte
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2507 viz    0 com
1127 viz    0 com
1129 viz    0 com
2009 viz    0 com
1140 viz    0 com
2776 viz    0 com
1587 viz    0 com
2402 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1596 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013000 (s)