News Flash:

Vinete la gratar

1 August 2011
1029 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6686 RON (-0.0009)
USD: 4.0026 RON (-0.0492)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Vinete la gratar
Ingrediente: vinete usturoi patrunjel ulei de masline Mod de preparare: Vinetele se spala, se sterg, se elimina cotorul si se taie felii rotunde. Se coc pe gratar, pe aragaz, pe o parte si pe cealalta. Se curata usturoiul si se taie feliute cat mai subtiri. Se spala patrunjelul si se rup frunzele. Se pun intr-un vas straturi de felii de vinete, usturoi, frunze de patrunjel si putin ulei. Se pot servi cu rosii taiate felii. sursa articol: http://www.gustos.ro sursa fotografie: http://www.dietetik.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

tocator retete vegetariene usturoi patrunjel placinte
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2349 viz    0 com
1050 viz    0 com
1069 viz    0 com
1937 viz    0 com
1076 viz    0 com
2696 viz    0 com
1530 viz    0 com
2325 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1615 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013176 (s)