News Flash:

Vinete la gratar

1 August 2011
1065 Vizualizari | 0 Comentarii
Vinete la gratar
Ingrediente: vinete usturoi patrunjel ulei de masline Mod de preparare: Vinetele se spala, se sterg, se elimina cotorul si se taie felii rotunde. Se coc pe gratar, pe aragaz, pe o parte si pe cealalta. Se curata usturoiul si se taie feliute cat mai subtiri. Se spala patrunjelul si se rup frunzele. Se pun intr-un vas straturi de felii de vinete, usturoi, frunze de patrunjel si putin ulei. Se pot servi cu rosii taiate felii. sursa articol: http://www.gustos.ro sursa fotografie: http://www.dietetik.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

tocator retete vegetariene usturoi patrunjel placinte
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2436 viz    0 com
1104 viz    0 com
1104 viz    0 com
1969 viz    0 com
1115 viz    0 com
2737 viz    0 com
1557 viz    0 com
2360 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1651 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019291 (s)