News Flash:

Vinete la cuptor cu mozzarella

11 Iunie 2014
1157 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

3 vinete
120 g mozzarella
150 g parmezan ras
300 g rosii
1 ceapa
1 lingura cu busuioc
1 lingurita cu cimbru
2 catei de usturoi
1 lingurita de zahar
2 linguri cu ulei de masline
sare
piper

Mod de preparare:

Spala vinetele, taie-le in felii, presara deasupra un praf de sare si lasa-le sa se scurga bine. Prajeste-le apoi in ulei incins si scoate-le pe un prosop de hartie pentru a absorbi excesul de grasime. Separat, taie ceapa julien si caleste-o in ulei impreuna cu usturoiul feliat. Adauga rosiile oparite, decojite si taiate marunt. Lasa sa fiarba 10 minute, dupa care condimenteaza cu sare, zahar, piper, busuioc si cimbru. Unge un vas termorezistent cu ulei.
Pune in straturi de felii de vinete, sos de rosii si parmezan ras. Repeta procedeul pana cand termini ingredientele. Asaza deasupra rondele de mozzarella si lasa la cuptor, la foc moderat, aproximativ 30 de minute.

 sursa: culinar.timpul
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete internationale retete vinete vinete mozzarella
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1549 (s) | 34 queries | Mysql time :0.022456 (s)