News Flash:

Vinete la cuptor

28 Aprilie 2011
1117 Vizualizari | 0 Comentarii
Vinete la cuptor
Ingrediente: - 2 vinete - 200-250 gr mozzarella - 150 ml circa vellutata Cirio - busuioc - oregano - sare - parmezan ras Mod de preparare: Curatam o parte din coaja vinetelor si le taiem felii pe lungime, dupa care punem feliile pe gratar si le prajim pe ambele parti (daca va place le puteti praji in ulei), iar cand le luam de pe gratar presaram deasupra sare. Taiem felii mozzarella (cate felii de vinete atatea de mozzarella). Pe fiecare felie de vanata punem o felie de mozzarella si o frunza de busuioc apoi rulam. Punem vellutata (passata) de rosii intr-un castronel si punem sare, oregano si busuioc dupa gust. Luam o tava mai mica si o ungem pe fund cu putin sos apoi punem rulourile de vinete, deasupra punem alt strat de sos si presaram parmezan. Dam totul la cuptorul preancalzit la 175-180° pana se rumeneste.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

tocator parjoale
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

7440 viz    0 com
1235 viz    0 com
947 viz    0 com
1141 viz    0 com
2131 viz    0 com
1513 viz    0 com
1174 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1846 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020165 (s)