News Flash:

Vinete gratinate cu parmezan

12 Iulie 2013
1201 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

piper proaspat macinat
10g frunze de busuioc
sare dupa gust
40ml ulei de masline
100g mozzarella rasa
100g parmezan ras
30g sos pesto
100g sos de rosii blendate
340g vinete

Mod de preparare:


Vinetele curatate si feliate se sareaza, se pipereaza si se ung cu ulei de masline, apoi se gatesc la gratar timp de un minut pe fiecare parte, pana capata o culoare galben-maronie.
Feliile se asaza, una cate una, in vase de gratinat individuale si se adauga sos de rosii peste primul strat. Se adauga cate un strat de vinete si sos de rosii deasupra.
La final, se adauga sos de rosii amestecat cu pesto, se presara amestecul de branzeturi rase si se lasa la cuptor la gratinat timp de 7 minute, la temperatura de 180 grade Celsius.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

parmezan ras sos pesto
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1645 viz    0 com
1238 viz    0 com
901 viz    0 com
1045 viz    0 com
999 viz    0 com
1106 viz    0 com
1250 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1645 (s) | 34 queries | Mysql time :0.021577 (s)