News Flash:

Vinete gratinate cu mozzarella si sos pesto

6 Iunie 2013
5375 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

piper proaspat macinat
10 g frunze de busuioc
sare dupa gust
40 ml ulei de masline
100 g mozzarella rasa
100 g parmezan ras
30 g sos pesto
100 g sos de rosii blendate
340 g vinete

Mod de preparare:

Vinetele curatate si feliate se sareaza, se pipereaza si se ung cu ulei de masline, apoi se gatesc la gratar timp de un minut pe fiecare parte, pana capata o culoare galben-maronie.
Feliile se asaza, una cate una, in vase de gratinat individuale si se adauga sos de rosii peste primul strat. Se adauga cate un strat de vinete si sos de rosii deasupra.
La final, se adauga sos de rosii amestecat cu pesto, se presara amestecul de branzeturi rase si se lasa la cuptor la gratinat timp de 7 minute, la temperatura de 180 grade Celsius.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

sos pesto vinete branzeturi rase
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1738 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019454 (s)