News Flash:

Vinete gratinate

23 Mai 2011
1026 Vizualizari | 1 Comentarii
Vinete gratinate
Ingrediente: 4 vinete sare 4 cepe mici, tocate 8 catei de usturoi, tocati 4 rosii, tocate 200 gr branza feta 2 linguri ulei de masline Mod de preparare: 1. Se prajesc vinetele pe o plita, pe toate partile, pana devin moi, apoi se decojesc. 2. Se pune o vanata pe o tava unsa cu putin ulei de masline, se toaca usor cu cutitul si se sareaza, dupa gust. Se asaza deasupra o ceapa tocata, 2 catei de usturoi tocati si 1 rosie tocata. Se presara deasupra 50 gr branza feta si se stropeste cu ½ lingura ulei de masline. Se repeta procedura cu vinetele ramase. 3. Se dau vinetele la cuptor 15-25 minute, pana cand branza se rumeneste usor.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

tarta pufoasa usturoi salata verde tocator
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1323 viz    0 com
1135 viz    0 com
1219 viz    0 com
1790 viz    0 com
1418 viz    0 com
969 viz    0 com
5612 viz    0 com
1233 viz    0 com

Comentarii (1)

CharlesLouff  | #1415
wh0cd697116 mestinon generic flovent generic rumalaya sinemet 25 100 lynoral mentax vitamin coreg pill
Adauga comentariu

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1749 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018966 (s)